Hej och välkommen till Bibbis proffesionella frisör team!

DagÖppettider
Måndag10.00 – 18.00
Tisdag10.00 – 18.00
Onsdag10.00 – 18.00
Torsdag10.00 – 19.00
Fredag10.00 – 18.00
Lördag10.00 – 15.00
SöndagStängt
 • Bibbi Stankovic

  instagram-logo-transparent-png

  Bibbi är utbildad på Polhemsgymnasiet i Stockholm 1991, Gesällbrev samt erhöll Lilla Silvermedaljen. Hon blev samma år utnämnd till Stockholms bästa elev. Bibbi startade egen salong 1996 och strax efteråt utökade salongen! Idag finns två salonger i Täby, en salong med hudterapeuter samt Salongen Hair & Beauty by B som består av ett mycket proffsigt team frisörer / barberare.

 • Caroline Löthner

  instagram-logo-transparent-png

  Caroline är utbildad på Polhemsgymnasiet i Stockholm Gesällbrev 1991, och har även arbetat som maskör och makeup artist inom TV och Film/reklam i 10 år

 • Goga Stankovic

  instagram-logo-transparent-png

  Goga  är färdig utbildad frisör  med högsta  betygen på Style Education i Stockholm 2021. Utför allt inom hårvård samt trådning av ansiktet ( threading) Utfört sin praktik på Hair& Beauty by B och hyr stol på salongen.

 • Carolina Hautajärvi

  instagram-logo-transparent-png

  Gick sin frisörutbildning på Style Education 2013 och började sen som lärling på en salong och tog sen gesällbrevet 2017. Har sedan dess jobbat på 2 olika salonger och senaste 2 åren jobbat som egen företagare och hyr nu stol hos Bibbi. Med min passion för hår och brinnande intresse för yrket så önskar jag er, gamla som nya kunder välkomna till mig.

 • Ash Moasami

  instagram-logo-transparent-png

  Verksam sedan 2006.
  Det bästa med mitt yrke är att varje dag få jobba och skapa med händerna, men även också att knyta an nya kundrelationer, där jag alltid ser till att mitt skapande stämmer överens med kundens förväntningar.
  Jag är både herr & dam frisör i alla åldrar samt erbjuder fri konsultation.
  Jag har även 10 års erfarenhet inom ”Fade” klippningar samt professionell barber, dvs tradionell rakning av skägg med kniv.
  Med denna behandling kan ni tryggt luta er tillbaka och stunden senare avnjuta en sammetslen hud.

 

Vi är ett gäng glada och positiva frisörer som är inriktade på att du som kund ska känna dig sedd, hörd och omhändertagen när Du kommer till oss! Vi är alltid uppdaterade med det senaste inom hår, trender, färg, styling samt make up. Vi arbetar med det bästa märket inom hårvård: LOREAL PROFESSIONNEL’s högteknologiska hårprodukter. INOA är en av deras senaste lanseringar, ammoniakfri hårfärg som är olje baserad, luktfri och har optimal hårbottens komfort samt en långvarig färgintesitet.

Vi är medlemmar hos Sveriges Frisörföretagare.

Vi är en mer personlig salong som ligger ett stenkast från Täby Centrum. Hos oss hittar ni även Loreal’s hårvårds SHOP, samt mänga fler märken med dem senaste nyheterna! Professionella hårvårdsprodukter för att bibehålla din nya frisyr.